Servicii

Ultimele noutăți

Obține toate cele mai recente știri de la echipa
04 mai 2017
Reducere de preț la Semnătura electronică Fiscservinform

Astăzi, Centrul de Certificare al Î.S. „Fiscservinform” împlinește un an de la lansarea semnăturii electronice avansate calificate. Marcăm acest eveniment importat prin lansarea unei campanie promoționale. Astfel, în perioada 28.04 2017-28.08.2017 oferim reduceri de preț pentru următoarele servicii: - 13% reducere de preț pentru serviciul de reînnoire a semnăturii electronice (preț final 200 lei) - 10% reducere de preț pentru pachetul „Semnătura electronică Fiscservinform” (preț final 350 lei)

04 mai 2017
Un an de la lansarea „Semnăturii electronice Fiscservinform”

Astăzi, Centrul de Certificare al Î.S. „Fiscservinform” împlinește un an de la lansarea semnăturii electronice avansate calificate. Marcăm acest eveniment importat prin lansarea unei campanii promoționale pentru utilizatorii serviciilor electronice din Republica Moldova.

11 aprilie 2017
Semnătura electronică Fiscservinform mai accesibilă

Suntem permanent cu gândul la clienții noștri, iar pentru a le ușura activitatea am lansat serviciul de achitare prin MPay a pachetului „Semnătura electronică Fiscservinfrom”. MPay este serviciul guvernamental de plăți electronice, un instrument informațional cu ajutorul cărui pot fi achitate diverse servicii on-line.