Servicii

Ultimele noutăți

Obține toate cele mai recente știri de la echipa
17 februarie 2017
Deservirea contribuabililor Sâmbătă și Duminică

Stimați contribuabili, ținând cont de faptul că se apropie perioada de raportare, Centrul de certificare și Centrul de conectare din cadrul Î.S.„Fiscservinform” informează că serviciile de eliberare a semnăturii electronice și de conectare la serviciile fiscale electronice vor fi prestate în ziua de Sâmbătă și Duminică (18-19 februarie 2017). Astfel, contribuabilii, care încă nu au reușit să ridice semnătura electronică și nu sunt conectați la serviciile fiscale electronice, vor avea posibilitatea în acest weekend să se prezinte în oficiul amplasat pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt nr. 162, et. 2 biroul 220, începând cu ora 10:00 și până la 16:00.

10 februarie 2017
Suspendarea semnăturii electronice

Stimați contribuabili, Centrul de cerificare din cadrul Î.S. „Fiscservinform” pune la dispoziția utilizatorilor semnăturii electronice o nouă rubrică „Suspendarea semnăturii electronice” care oferă posibilitatea posesorului semnăturii să-și suspende certificatul cheie publice pentru o anumită perioadă.

09 februarie 2017
Facilitează procesul de raportare prin conectarea la serviciile fiscale electronice

Ești avocat? Ești executor judecătoresc? Administrezi o companie cu mai mult de 5 salariați angajați? Atenție! Au mai rămas zile numărate până la data de 25 februarie 2017 -perioada de raportare electronică!