Servicii

Ultimele noutăți

Obține toate cele mai recente știri de la echipa
20 septembrie 2016
Livrarea „Semnăturii electronice Fiscservinform” la oficiu

Ofertă specială pentru toți utilizatorii serviciilor electronice din Republica Moldova. Î.S. „Fiscservinform” are grijă de clienții săi și face tot posibilul să fie pe măsura așteptărilor. Înțelegînd valoarea timpului în administrarea unei afaceri, precum și a organizării unui „Time management” bun, întreprinderea pune la dispoziția contribuabililor livrarea gratuită a semnăturii electronice. Procedura este foarte simplă! La completarea cererii on-line, în rubrica „informații livrare” se indică adresa de facto a oficiului solicitantului și nu este neapărat de a fi indicată adresa juridică a instituției.

17 august 2016
Seminar gratuit în or. Sîngerei cu tema „Semnătura electronică Fiscservinform și serviciile fiscale electronice”

La data de 22 august, ora 10:00, Inspectoratul Fiscal de Stat din or. Sîngerei, de comun acord cu Î.S. „Fiscservinform”, organizează un seminar gratuit privind modul de obținere a accesului la serviciile fiscale electronice și de eliberare a „Semnăturii electronice Fiscservinform”.

10 august 2016
Utilizează „Semnătura electronică Fiscservinform” în sistemul electronic „e-Factura”

Sistemul electronic „e-Factura” este o soluţie informaţională capabilă de a înlocui mecanismul tradiţional de eliberare şi evidenţă a facturilor fiscale și a facturilor pe mijloace de hârtie cu mecanismul modern bazat pe tehnologiile informaţionale.