Servicii

Ultimele noutăți

Obține toate cele mai recente știri de la echipa
12 octombrie 2016
Ridică „Semnătura electronică Fiscservinform” și primești cadou versiunea electronică a Codului Fiscal

Centrul de Certificare în domeniul semnăturii electronice oferă cadou versiunea electronică a Codului Fiscal al Republicii Moldova pentru anul 2016, tuturor contribuabililor care ridică „Semnătura electronică Fiscservinform” Prinde super oferta și fii un om informat, fii un om puternic! Pentru a deveni titularul „Semnăturii electronice Fiscservinform” este suficient doar de completat cererea on-line accesînd linkul https://pki.fsi.md/home/ro/comanda-online

06 octombrie 2016
„Semnătura electronică Fiscservinform” livrată gratuit în toată țara

Centrul de certificare în domeniul semnăturii electronice avansate calificateal Î.S. „Fiscservinform” a pus mereu accent pe deservirea rapidă și calitativă a clientului. Totodată, scopul primordial al serviciului de certificare este să ofere cît mai multă comoditate contribuabililor care utilizează serviciile electronice.

20 septembrie 2016
Livrarea „Semnăturii electronice Fiscservinform” la oficiu

Ofertă specială pentru toți utilizatorii serviciilor electronice din Republica Moldova. Î.S. „Fiscservinform” are grijă de clienții săi și face tot posibilul să fie pe măsura așteptărilor. Înțelegînd valoarea timpului în administrarea unei afaceri, precum și a organizării unui „Time management” bun, întreprinderea pune la dispoziția contribuabililor livrarea gratuită a semnăturii electronice. Procedura este foarte simplă! La completarea cererii on-line, în rubrica „informații livrare” se indică adresa de facto a oficiului solicitantului și nu este neapărat de a fi indicată adresa juridică a instituției.